-
1.
نویسنده : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده مسئول : گوهری، اشرف ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت
نویسنده : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده مسئول : گوهری، اشرف ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت