نویسنده : عيياش، علي ؛
مجله:جامعة تشرين للدراسات والبحوث العلمية»السنة 1408، السنة 1987، دوره 9 - العدد 3 (17 صفحه - از 32 تا 48 )
کلیدواژه ها:الصناعات الغذائیةالمواد الغذائیةالتجارب العلمیةتکنولوجیا الاغذیةتحسین الطعمالخواص الطبیعیةالاغذیة المعلبة
این مقاله دارای تصاویری است که در فایل متنی قرار ندارند و در صورت دانلود نسخه متنی این تصاویر دانلود نمی شوند توصیه میشود قبل از دانلود،نسخه متنی را به صورت آنلاین مشاهده نمائید
کاربر گرامی، متن این مقاله صفحه است. آیا می خواهید دانلود کنید؟