کلیدواژه آنزيم ترانس گلوتاميناز / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
-
2.
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
3.
نویسنده : جوینده، حسین ؛ دانش، عرفان ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:لیپولیزآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئولیزایزوله پروتئینی آب پنیرپنیر سفید آب نمکی کم چرب
-
4.
نویسنده مسئول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ نویسنده : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل