کلیدواژه حلال / (42 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
41.
نویسنده : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
42.
نویسنده مسئول : عمارلو، مرتضی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1401، دوره پنجم - شماره 1 (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-ترویجی (3 مقاله)
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ملی (3 مقاله)
- ب (2 مقاله)
- A (2 مقاله)
- A+ (2 مقاله)