کلیدواژه دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA) / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : پاشائی، نادیا ؛ فهیم دانش، مریم ؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:امگا-3غنی سازیمیکروکپسولاسپاگتیایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |