کلیدواژه ریحان / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه علوم غذایی و تغذیه 2
-
1.
نویسنده : بوستانی، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
2.
نویسنده : دانائی، الهام ؛ عبدوسی، وحید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 45 تا 54 )