کلیدواژه صنعت غذایی / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : مهداد، علی ؛ نویسنده : سجادی، مریمالسادات ؛ آبشاهی، فریناز ؛
مجله:مشاوره شغلی و سازمانی»زمستان 1399 - شماره 45 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 97 تا 116 )
کلیدواژه ها:ادراک استرس شغلیرفتارهای شهروندی سازمانی اجباریرفتارهای شهروندی سازمانی ارادیٰادراک ناامنی شغلیصنعتغذاییادراککارکنانشغلیرفتار شهروندیارادی
-
2.
نویسنده : کهیاری حقیقت، امین ؛ فیض، داود ؛ آذر، عادل ؛ زارعی، عظیم ؛ دهدشتی شاهرخ، زهره ؛
مجله:چشم انداز مدیریت بازرگانی»تابستان 1397، دوره جدید - شماره 34 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (19 صفحه - از 71 تا 89 )
کلیدواژه ها:صنعت غذاییافول برندافول کیفی و کمّی برنداحیای برند
-
3.
نویسنده : فرخ، شیما ؛ کردنائیج، اسدا ؛ خداداد حسینی، سید حمید ؛ زالی، محمدرضا ؛
مجله:توسعه کارآفرینی»پاییز 1396 - شماره 37 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (19 صفحه - از 458 تا 476 )
کلیدواژه ها:نظریه برخاسته از دادههاکسبوکارهای کوچک و متوسطصنعت غذاییالگوی رشد
-
4.
نویسنده : فیض، داود ؛ موتمنی، علیرضا ؛ کرد نايیچ، اسداله ؛ زارعی، عظیم ؛ دهقانی سلطانی، مهدی ؛
مجله:پژوهش های مدیریت عمومی»بهار 1396 - شماره 35 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 162 تا 182 )
کلیدواژه ها:عملکرد برندرقابت پذیری برندفرصت طلبی فناورانهصنعت غذایی
-
5.
نویسنده : زارعی، عظیم ؛ موتمنی، علیرضا ؛ فیض، داود ؛ کردنايیچ، اسداله ؛ فارسی زاده، حسین ؛
مجله:پژوهش های مدیریت عمومی»زمستان 1395 - شماره 34 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 171 تا 194 )
کلیدواژه ها:مزیت رقابتیعملکرد صادراتیصنعت غذاییرفتار کارآفرینی گرایی صادراتی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (3 مقاله)
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)