کلیدواژه غذاهای قومی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رشیدی، سمیه ؛ حمیدی زاده، علی ؛ نویسنده مسئول : ثانوی فرد، رسول ؛
مجله:مدیریت کسب و کار»پاییز 1400 - شماره 51 ، B (دانشگاه آزاد (19 صفحه - از 305 تا 323 )
کلیدواژه ها:فرهنگپذیریگردشگران خارجیغذاهای قومیبازاریابیقومیگردشگریقومیقومیتبازاریابیبازارفرهنگپژوهشبازاریابیقومی
-
2.
نویسنده : رشیدی، سمیه ؛ حمیدی زاده، علی ؛ نویسنده مسئول : ثانوی فرد، رسول ؛
مجله:گردشگری شهری»پاییز 1399، دوره هفتم - شماره 3 ، ب (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 65 تا 79 )
کلیدواژه ها:قومیتگردشگران خارجیبازاریابی قومیغذاهای قومی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه گردشگری شهری 1 |
نشریه مدیریت کسب و کار 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (1 مقاله)