کلیدواژه بهینه سازی فرآیند / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : کشاورزیان، فاطمه ؛ سلطانی فیروز، محمود ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خانعلی، مجید ؛ تاش شمس آبادی، حسینعلی ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب اله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 97 تا 116 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخفیله مرغبهینهسازی فرآیندسرخ کردن با هوای داغ
-
2.
نویسنده : ذبیحی، خالد ؛ توماج، یحیی ؛
مجله:مدیریت، حسابداری و اقتصاد»پاییز 1397 - شماره 3 (11 صفحه - از 117 تا 127 )
کلیدواژه ها:فناوری اطلاعاتکسب وکار در بنادربهینه سازی فرآیندبنادردریاییکشتیدریانوردیصنعتتجهیزاتاستفاده از فناوری اطلاعاتهوشمند سازیریسک
-
3.
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه مدیریت، حسابداری و اقتصاد 1 |