کلیدواژه کفیر / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نویسنده : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 59 تا 74 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییآلژیناتترانس گلوتامینازکفیر
-
2.
نویسنده : فلاحت، بابک ؛ خورشیدپور، بیژن ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیککفیرپلی دکستروزگالاکتوفروکتوز