کلیدواژه کنسرو / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ولایت زاده، محمد ؛ عسکری ساری، ابوالفضل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:ایرانفلزات سنگیناستان خوزستانکنسروماهی تونکادمیومجیوهنیکلکنسرو ماهی تونقلع
-
2.
نویسنده : صادق زاده، خسرو ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»آذر و دی 1383 - شماره 80 و 81 (5 صفحه - از 32 تا 36 )
-
3.
نویسنده : عظیمی، جواد ؛
مجله:عروس هنر»شهریور 1380 - شماره 4 (1 صفحه - از 27 تا 27 )
-
4.
نویسنده : صادق زاده، خسرو ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»مهر 1379 - شماره 30 (3 صفحه - از 13 تا 15 )
کلیدواژه ها:کنسروکنسروسازیمواد اولیهکتابشربتآببازرسی
-
5.
مجله:گزارش»مرداد 1377 - شماره 90 (7 صفحه - از 45 تا 51 )
کلیدواژه ها:صادراتصنایع غذاییصنایع غذایی ایرانکنسروتولیدمواد اولیهصنعت
-
6.
مجله:نامه اتاق بازرگانی»تیر 1373 - شماره 316 (5 صفحه - از 28 تا 32 )
کلیدواژه ها:زیتونروغن زیتونمصرفکنسروتولید
-
7.
مجله:گزارش»مهر 1369 - شماره 1 (2 صفحه - از 44 تا 45 )
-
8.
مترجم : کوشا، خلیل ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»تير 1349، سال يازدهم - شماره 7 (4 صفحه - از 53 تا 56 )
کلیدواژه ها:الجزایرصنایعصنایع سنگینکنسروصنایع شیمیائیتولیدصنایع غذائیتولید شکرتوسعه
- 9.
-
10.
مجله:نامه اتاق بازرگانی»فروردین و اردیبهشت 1344 - شماره 144 (3 صفحه - از 112 تا 114 )
کلیدواژه ها:بازرگانیکنسروسبزیجاتمعاملهایراننمایشگاه بینالمللی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)