کلیدواژه Dough / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake
-
2.
نویسنده : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 49 تا 59 )
کلیدواژه ها:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیم
-
3.
نویسنده مسئول : صادقی، نفیسه ؛ نویسنده : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 صفحه - از 86 تا 93 )
-
4.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب