کلیدواژه Enzymatic hydrolysis / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
2.
نویسنده : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
3.
نویسنده : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدس
-
4.
نویسنده : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
5.
نویسنده : مظلومی، سید امید ؛ صفری، رضا ؛ نویسنده مسئول : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 91 تا 106 )
کلیدواژه ها:ماست همزدههیدرولیز آنزیمیپروتئین هیدرولیز شدهﺟﻮاﻧﻪ ﻣﺎش
-
6.
نویسنده : ایزانلو، آیسان ؛ نویسنده مسئول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای آنتیاکسیدانیپیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمی