کلیدواژه Gum Arabic / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : زربخش، سعیده ؛ رستگار، سمیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیاسیدسالیسیلیککنارهندی
-
2.
نویسنده : شیخ زاده، شقایق ؛ علیزاده، محمد ؛ رضازاد، محمود ؛ همیشه کار، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیکورکومینشاخصهای رنگیسدیم کازئیناتاسپکتروسکوپی فروسرخنانوکمپلکس
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |