کلیدواژه Kiwi / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : حاجی آقابابائی، لیلا ؛ نویسنده : معماری، شهره ؛ سوزنگرزاده، سعید ؛ عقیلی، سیده اعظم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 75 تا 86 )
کلیدواژه ها:روی2امولسیون سازی با امواج مافوق صوتمس 3- ((6- متیل-5- اکسو-3- تیوکسو-52- دی هیدرو- 14 - تری آزین-4 (3اچ) - ایل) ایمینو) ایندولین -2-اونکیوی
-
2.
نویسنده : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
3.
نویسنده : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیکیویآبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافته
-
4.
نویسنده : پیکانی مچیانی، غلامرضا ؛ رفیعی، حامد ؛ محمدی، علی ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»پاییز 1388- شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 47 تا 62 )
کلیدواژه ها:مزيت صادراتيمزيت نسبي آشكارشدهكيوي