کلیدواژه Local food / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : امراللهی جلال آبادی، امیررضا ؛ نویسنده : فروزه، محمد رحیم ؛ بارانی، حسین ؛ یگانه، حسن ؛
مجله:پژوهش های انسان شناسی ایران»پاییز و زمستان 1401، دوره دوازدهم - شماره 24 ، ج (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 28 تا 48 )
کلیدواژه ها:مراتعگیاهانغذای محلیگوغردانش مردم محلی
-
2.
نویسنده : رزم آور، فرشاد ؛ نویسنده مسئول : سواری، مسلم ؛
مجله:توسعه محلی (روستائی-شهری)»پاییز و زمستان 1400، دوره سیزدهم - شماره 2 ، ب (وزارت علوم/ISC (31 صفحه - از 397 تا 427 )
کلیدواژه ها:پدیدارشناسیجامعۀ روستاییشهرستان دشتستانغذای محلیگرندد تئوریغذاهای محلیزنانفرهنگمنطقهگردشگریمرد
-
3.
نویسنده مسئول : گرکانی، رکسانا ؛ نویسنده : علیرضایی، ابوتراب ؛
مجله:فضای گردشگری»پاییز 1400 - شماره 40 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 99 تا 114 )
کلیدواژه ها:گردشگری غذاغذای محلیتجربه گردشگرهامنافع ادراکی گردشگری
-
4.
نویسنده : دهدشتی شاهرخ، زهره ؛ نویسنده مسئول : جاهدی، پدرام ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»تابستان 1400 - شماره 54 ، الف (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 77 تا 94 )
کلیدواژه ها:برساختگرایی اجتماعیگردشگری غذاییغذاهای محلیگردشگریرانروایتشناسایی
-
5.
نویسنده مسئول : قنبری، ابوالفضل ؛ نویسنده : فرزان کیا، شیرین ؛ عبدی دایلاری، خاطره ؛
مجله:گردشگری و توسعه»بهار 1400، شماره 26 ، ب (وزارت علوم/ISC (11 صفحه - از 273 تا 283 )
کلیدواژه ها:تبریزگردشگری غذاییغذای محلیتجارب غذایی
-
6.
نویسنده : اردلانی، مژده ؛ مقنی اصفهانی، منیجه ؛
مجله:مطالعات هنر و فرهنگ»بهار 1399، سال پنجم - شماره 14 (10 صفحه - از 10 تا 19 )
-
7.
نویسنده : فروزه، محمدرحیم ؛ حشمتی، غلامعلی ؛ بارانی، حسین ؛
مجله:دانش های بومی ایران»بهار و تابستان 1395 - شماره 5 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (36 صفحه - از 23 تا 58 )
کلیدواژه ها:دانش بومیگیاهان خوراکیگیاهان خودرودیلگانغذاهای سنتی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (2 مقاله)
- ج (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)