-
1.
نویسنده : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
2.
نویسنده : میلانی، الناز ؛ انصاری فر، الهام ؛ خلیلیان موحد، محمد ؛ صالحی پور، فریده ؛ گلی موحد، غلامعلی ؛ نویسنده مسئول : شهیدی، فخری ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:تخلخلاکستروژنآرد دانه هندوانهاسنک حجیم فراسودمند