-
1.
نویسنده : صامتی، صدریه ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کلیفرمکرفس کوهیپنیر محلی بروجردکپک و مخمرپذیرش کلی
نویسنده : صامتی، صدریه ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کلیفرمکرفس کوهیپنیر محلی بروجردکپک و مخمرپذیرش کلی