-
1.
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:شکرفنلکریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگرا
-
2.
نویسنده : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake