-
1.
نویسنده : عزیزی خصال، مونا ؛ بصیری، علیرضا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحه - از 63 تا 72 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیآبگیری اسمزیبرش های پرتقالخلا ناپیوستهروش رویه پاسخ
-
2.
نویسنده : رسولی قهرودی، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ اسدی، غلامحسن ؛ بامنی مقدم، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 32 تا 41 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیآبگیری اسمزیروش رویه پاسخفشار کاهش یافتهقارچ دکمه ای
-
3.
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
-
4.
نویسنده : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیکیویآبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافته
-
5.
نویسنده : تهامی، فاطمه السادات ؛ بصیری، علیرضا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ مهستی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 71 تا 78 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانفعالیت آنتیاکسیدانیدانه رازیانه