کلیدواژه روغن آفتابگردان / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 15 تا 36 )
کلیدواژه ها:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
2.
نویسنده : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونروغن کانولاپایداری روغنروغن قالب
-
3.
نویسنده : ابراهیمی، سهیلا ؛ هاشمی، سیدجعفر ؛ بیپروا، پوریا ؛
مجله:مهندسی و مدیریت انرژی»تابستان 1398، سال نهم - شماره 2 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 86 تا 95 )
کلیدواژه ها:امواج فراصوتروغن آفتابگردانبیودیزلترانس استریفیکاسیون
-
4.
نویسنده : مهدی نیا لیچایی، بهناز ؛ اسماعیل زاده کناری، رضا ؛ دین پناه، غلامرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانسیال فوق بحرانیآنتی اکسیدان سنتزیگیاه متکا
-
5.
نویسنده : نیک مهر، سیامک ؛ عبدشاهی، عباس ؛ میرزایی، عباس ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»بهار 1395 - شماره 29 ، علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 71 تا 84 )
کلیدواژه ها:ایرانخانوارهااثرات رفاهیسیستم تقاضای نسبتا ایده آل معکوس درجه دومروغن های خوراکیروغنروغن آفتابگردانروغن زیتونروغن سویاکشش
-
6.
نویسنده : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:روغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیتقلبروغن آفتابگردانترکیب اسید چرب
-
7.
نویسنده : تهامی، فاطمه السادات ؛ بصیری، علیرضا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ مهستی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 71 تا 78 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانفعالیت آنتیاکسیدانیدانه رازیانه
-
8.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
9.
نویسنده : موسوی خانقاه، امین ؛ میرزایی، مریم ؛ شعیبی، شهرام ؛ قراچورلو، مریم ؛ شهرستانی، مرتضی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:شاخص های کیفیروغن آفتابگردانترکیب اسیدهای چربروغن کانولاشرایط مختلفبسته بندی PET
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 7 |
نشریه مهندسی و مدیریت انرژی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)