-
1.
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ نویسنده مسئول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:آفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمیسبزیجات
-
2.
نویسنده : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 31 تا 43 )
کلیدواژه ها:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا