-
1.
نویسنده : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 57 تا 64 )
کلیدواژه ها:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر
نویسنده : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 57 تا 64 )
کلیدواژه ها:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر