-
1.
نویسنده : امامی، مریم سادات ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 85 تا 94 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآلودگی باکتریاییقارچ خوراکی دکمهای
-
2.
نویسنده مسئول : حسینی نسب، سید عرفان ؛ نویسنده : واحد دهکردی، نجمه ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:قممقاومت آنتیبیوتیکیآلودگی باکتریاییگاستروانتریتساندویچ