-
1.
نویسنده : خسروی مشیزی، رضا ؛ یونسیان، مسعود ؛ گلوی، الهام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:رنگ مصنوعیبهداشت مواد غذاییتحلیل سلسله مراتبیتقلب
نویسنده : خسروی مشیزی، رضا ؛ یونسیان، مسعود ؛ گلوی، الهام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:رنگ مصنوعیبهداشت مواد غذاییتحلیل سلسله مراتبیتقلب