کلمة المفتاح خواص آنتیاکسیدانی / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:زائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیاییخواص آنتی اکسیدانی
-
2.
كاتب مسؤول : شهدادی، فاطمه ؛ مؤلف : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 89 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
3.
مؤلف : نثاری، مشتاق ؛ شیخلوئی، حسین ؛
مؤتمر:کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی»مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی التصنيف عالمي (22 صفحة - من 397 إلی 418 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات زیست فعال آنتوسیانینها نانوذرات مغناطیسی پلی وینیل الکل ایزوترم جذب سینتیک جذب خواص آنتی اکسیدانی پوست انار
-
4.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:عصاره گیاهیکیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانی
-
5.
مؤلف : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 65 إلی 73 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A (2 مقالة)
- A+ (2 مقالة)
- بین المللی (1 مقالة)