زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : نصرالله زاده، احمد ؛ صادقی، علیرضا ؛ محمودی، ماندانا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ كاتب مسؤول : خمیری، مرتضی ؛
(11 صفحة - من 1 إلی 11 )
الکلمات المفتاحية:ضدقارچیلاکتیک اسید باکتریهاآسررژیلو فلاوآسررژیلو نایجربازدارندگی
-
مؤلف : برچلویی، مرضیه ؛ كاتب مسؤول : سلگی، عیسی ؛
(10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی خطرملایرملایرفلزات سنگیمیزان مصرف روزانه ( DIR )ارقام انگور
-
مؤلف : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛
(9 صفحة - من 23 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
مؤلف : جدی، زهرا سادات ؛ شرافتی چالشتری، رضا ؛ كاتب مسؤول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
(15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:شیره انگورباسیلوس کواگولانسنوشیدنی فراسودمندعرق پوست لیموترش
-
مؤلف : بایگانه، اسماعیل ؛ کوهساری، هادی ؛ كاتب مسؤول : فدوی، ابوالفضل ؛
(11 صفحة - من 49 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:پرتودهیس آفلاتوکسیندانه ذرتاکسید کلسیمآسپرژیلوس فلاوو
-
مؤلف : میرعزیزی، سلیمه سادات ؛ شریفان، انوشه ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
(18 صفحة - من 61 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:روغن کنجدروش استخراجویژگی های شیمیاییاستخراج با حلالپرس سرد
-
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
(16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
مؤلف : سهیلی، نسیم ؛ جدایی، آزاده ؛ كاتب مسؤول : عطازاده، رامین ؛
(9 صفحة - من 95 إلی 103 )
الکلمات المفتاحية:آلودگی میکروبیناتامایسیندوغ صنعتی