کلمة المفتاح ویژگیهای شیمیایی / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ كاتب مسؤول : مشاک، زهره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 39 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
مؤلف : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ كاتب مسؤول : احسانی، علی ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 صفحة - من 79 إلی 87 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
-
3.
مؤلف : میرعزیزی، سلیمه سادات ؛ شریفان، انوشه ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (18 صفحة - من 61 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:روغن کنجدروش استخراجویژگی های شیمیاییاستخراج با حلالپرس سرد
-
4.
مؤلف : کریم نژاد، فاطمه ؛ رضویلر، ودود ؛ انوار، سیدامیرعلی ؛ اسکندری، سهیل ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریفیلم کیتوزانفیله مرغویژگی های شیمیاییاسانس زنیان
-
5.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1
-
6.
مؤلف : جیرانی خامنه، مریم ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 43 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای شیمیاییفساد میکروبیآب پرتقالکیتوزانمیکروبیآببریکس