مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 13 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة شناخت و کاربرد گیاهان دارویی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 16 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 16 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : عزیزی، عطیه ؛ شریفان، انوشه ؛ كاتب مسؤول : امتیازجو، مژگان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 67 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:PCRگوجه فرنگیشناسایی تراریخته
-
2.
مؤلف : طهرانی نژاد، سمیرا ؛ عیوقی پور تفتی، سمیه ؛ كاتب مسؤول : شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 113 إلی 124 )
الکلمات المفتاحية:گوشت چرخ شدهاستات سدیمآسکوربات سدیمسیترات سدیم
-
3.
مؤلف : میرعزیزی، سلیمه سادات ؛ شریفان، انوشه ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (18 صفحة - من 61 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:روغن کنجدروش استخراجویژگی های شیمیاییاستخراج با حلالپرس سرد
-
4.
مؤلف : دباغ مقدم، آراسب ؛ کاظمی، محی الدین ؛ موفق، جبرائیل ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 91 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:اسانس آویشن شیرازیالکتروریسیجیره های نظامینانوالیاف زئین
-
5.
كاتب مسؤول : قائم پناه، مهنام ؛ مؤلف : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
6.
مؤلف : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
7.
مؤلف : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 33 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سویاPCRمحصولات گوشتی
-
8.
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:عصاره سیرحداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخ
-
9.
مؤلف : پرچمی نژاد، فهیمه ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسشناسایی تقلبات PCR
-
10.
مؤلف : خسروی زنجانی، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شریفان، انوشه ؛ محمدی، نیما ؛ باخدا، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:بیفیدوباکتریوم بیفیدومریزپوشانیزنده مانیکرم مغزیکیتوزان