مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (13 صفحة - من 39 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:عصارهگوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکی
-
2.
مؤلف : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر
-
3.
مؤلف : اسدی، سیده زینب ؛ نیکوپور، هوشنگ ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ باخدا، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحة - من 59 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:آراشیدونیک اسیدتخمیر حالت جامدتفاله خرماMortierella alpina
-
4.
مؤلف : خسروی زنجانی، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شریفان، انوشه ؛ محمدی، نیما ؛ باخدا، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:بیفیدوباکتریوم بیفیدومریزپوشانیزنده مانیکرم مغزیکیتوزان