کلمة المفتاح محصولات گوشتی / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : زارع بیدکی، فاطمه ؛
مجلة:شباک»اسفند 1398 - شماره 51 ISC (16 صفحة - من 13 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:محصولات گوشتیسارکوسیستروشهای مختلف PCR
-
2.
مؤلف : زارع بیدکی، فاطمه ؛
مجلة:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1398 - شماره 12 (16 صفحة - من 23 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:محصولات گوشتیسارکوسیستروشهای مختلف PCR
-
3.
كاتب مسؤول : عطائی سلوط، کمال ؛ مؤلف : صبوحی، محمود ؛ مهجوری کارمزدی، کمیل ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1395، دوره دهم - شماره 2 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (15 صفحة - من 131 إلی 145 )
الکلمات المفتاحية:استان مازندرانمحصولات گوشتیکشش تابع تقاضاسیستم تقاضای معکوس ترکیبی (SIDS)گوشت قرمزگوشت سفیدمحصولاتقیمتکششنظام
-
4.
مؤلف : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 33 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سویاPCRمحصولات گوشتی