کلمة المفتاح روغن / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نوبخت وکیلی، مهرداد ؛
مجلة:پژوهش در علوم، مهندسی و فناوری»بهار 1400 - شماره 22 (18 صفحة - من 43 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:هستهعنابروغنروغن هسته عنابﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮنﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب
-
2.
مؤلف : عسگری، اریا ؛
مجلة:پژوهش های نوین در مدیریت کارآفرینی و توسعه کسب و کار»بهار 1400 - شماره 1 (21 صفحة - من 719 إلی 739 )
الکلمات المفتاحية:زیتونمروراستخراجروغنکشورهای مختلف
-
3.
مؤلف : ایمانی مطلق، یاسمن ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربفسفولیپیدترکیب غیر صاوبنی شوندهدانه چیا
-
4.
مؤلف : ایران منش، یعقوب ؛ جهانبازی گوجانی، حسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:روغنعناصر غذاییمیوه بلوط
-
5.
مؤلف : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
6.
مؤلف : آکسونیان، ماندانا ؛ نظری، علی نظر ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»تابستان 1396 - شماره 5 (9 صفحة - من 51 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:گوگردروغنهیومیک اسید
-
7.
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
8.
مؤلف : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:روغنمایونزویسکوالاستیک
-
9.
مؤلف : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی