مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 15 |
مجلة پژوهشنامه حلال 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 17 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 17 |
-
1.
مؤلف : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 27 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>
-
2.
مؤلف : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
3.
كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛ مؤلف : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 صفحة - من 60 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینشناسایی گونهتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفی
-
4.
مؤلف : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 37 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاری
-
5.
مؤلف : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (8 صفحة - من 52 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:حلالآنالیزروغن و چربی
-
6.
مؤلف : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
7.
مؤلف : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 43 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولی
-
8.
مؤلف : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
9.
مؤلف : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 التصنيف A+ (Azad University (18 صفحة - من 21 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی
-
10.
مؤلف : خرسند منش، سحر ؛ قوامی، مهرداد ؛ بازیار، بهزاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 13 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیکبازده استخراجخاصیت آنتی اکسیدانیقهوه آرابیکاقهوه روبوستا