تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2
-
مؤلف : کلاته سیفری، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
(16 صفحة - من 1 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:اجزای غذای«حلال»پروتئینهای گیاهیاصلاح آنزیمی و شیمیایی
-
كاتب مسؤول : مسلمی، معصومه ؛
(8 صفحة - من 17 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:اتانولمواد مغذیحلالاختلال جذب
-
كاتب مسؤول : احمدی، محمد ؛
(8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:چالشهاجهانی سازیفرصت هاگوشت قرمزحلالنقاط ضعف و قوت
-
مؤلف : جعفری، ریحانه ؛ تقوی، نفیسه سادات ؛ كاتب مسؤول : خسروی دارانی، کیانوش ؛
(7 صفحة - من 33 إلی 39 )
الکلمات المفتاحية:اتانولحلالکامبوچانوشیدنی تخمیری
-
كاتب مسؤول : شکری، انعام ؛ مؤلف : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
(12 صفحة - من 40 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
مؤلف : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
(8 صفحة - من 52 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:حلالآنالیزروغن و چربی
-
مؤلف : گلستانهزاده، نسیم ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
(17 صفحة - من 60 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندها
-
مؤلف : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : صحرائی، فرشته ؛
(12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینواکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسید