-
1.
نویسنده : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 49 تا 59 )
کلیدواژه ها:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیم
-
2.
نویسنده : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 71 تا 81 )
کلیدواژه ها:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
3.
نویسنده : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
-
4.
نویسنده : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
5.
نویسنده : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 97 تا 112 )
کلیدواژه ها:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
6.
نویسنده : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:دوغافشره لیمو ترشپودرروششناسی سطح پاسخعرق نعنا