ملخص الجهاز:
"زهرا گرجیپور بیسکویت با خرما و گردو زمان تهیه:20 دقیقه زمان پخت:12 دقیقه تعداد:50 عدد مواد لازم: کره:180 گرم شکر:12 فنجان تخم مرغ:1 عدد آرد:112 فنجان بیکینگپودر:112 قاشق مرباخوری دارچین:1 قاشق مرباخوری خرمای خردشده:12 فنجان گردوی رندهشده:12 فنجان+مقداری مغز گردو (به تصویرصفحه مراجعه شود) طرز تهیه: ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای هر بیسکویت یک قاشق مرباخوری از خمیر روی سینی چربشده قرار داده بوسیله چنگال آردیشده آن را کمی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا کمی طلایی شوند.
طرز تهیه کرم برای وسط بیسکویت: کره را با پوست پرتقال رندهشده و آب پرتقال و شکر خوب هم بزنید تا بهصورت کرم درآید.
بیسکویت با پرتقال زمان تهیه:35 دقیقه زمان پخت:15 دقیقه تعداد:12 عدد مواد لازم: کره نرمشده:125 گرم شکر:14 فنجان نشاسته ذرت:12 فنجان آرد الکشده:12 فنجان مواد لازم برای داخل بیسکویت کره:20 گرم شکر:12 فنجان پوست پرتقال رندهشده+2 قاشق مرباخوری آب پرتقال"