مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : صادقی، مهسا ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛ كاتب مسؤول : نامی، یوسف ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (12 صفحة - من 83 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای اسیدلاکتیکARDRAاثرات ضدمیکروبی
-
2.
مؤلف : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ كاتب مسؤول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 67 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:ردیابیزیرهمچینیپروبیوتیکباکتریوسین
-
3.
مؤلف : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 23 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
-
4.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری