مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
2.
مؤلف : سیدی منصور، سپیدار ؛ روفه گری نژاد، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:هیدروکسی متیل فورفورالشرایط نگهداریفرآیند حرارتیروش سطح پاسخعسل
-
3.
مؤلف : رهبرایمانی، طلا ؛ روفه گری نژاد، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:سیبزمینیکربوکسی متیل سلولزآکریلآمیدآنزیمبریکلرید کلسیم
-
4.
مؤلف : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحة - من 59 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس