مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ كاتب مسؤول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
2.
مؤلف : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 ، A+ (Azad University (18 صفحة - من 21 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی