مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : کریمی، مریم ؛ حدیدی، نغمه ؛ پازوکی، غلامرضا ؛ عبدالرحیمی، شیوا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:آلفا آمیلازپلی اتیلن گلیکولتری سدیم سیتراتتوزیع پذیریسیستم دوفازی آبی
-
2.
مؤلف : باغبانباشی، مژده ؛ پازوکی، غلامرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:محلولخواص ترمودینامیکیقندمدل ترمودینامیکی