مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ كاتب مسؤول : لاریجانی، کامبیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 117 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز
-
2.
كاتب مسؤول : نعمت الهی، فرشته ؛ مؤلف : طاهری کنجینی، فریده ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 127 إلی 134 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهاکسید روی؛ عصارهفعالیت آنتی اکسیدانی؛ گل همیشه بهار
-
3.
مؤلف : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
4.
مؤلف : نعمت الهی، فرشته ؛ مظفری، شهلا ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ زینلی، مونا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 99 إلی 106 )
الکلمات المفتاحية:سربشیمی سبزکادمیمآلایندههای آبگیاه جاشیرنمانانوذرات مغناطیسی آهنمنابع