-
1.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 45 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:روغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایعکروماتوگرافی گازی
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 45 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:روغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایعکروماتوگرافی گازی