کلمة المفتاح استخراج مایع-مایع / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ كاتب مسؤول : طاهری، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگیناسیدهای چرباندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
2.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 45 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:روغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایعکروماتوگرافی گازی