کلمة المفتاح اسيدهاي چرب / (27 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
21.
مؤلف : عباسی، گوهر ؛
مجلة:کتاب ماه علوم و فنون»مهر 1381 - شماره 54 (5 صفحة - من 27 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:بدنرودهتغذیهمواد غذاییمصرفکلسیماسیدهای چربسرطانپوست
-
22.
مؤلف : اشرفی، منصور ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»اردیبهشت 1374، سال 35 - شماره 2 (5 صفحة - من 60 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربکلسترولاسیدهای چرب امگاامگامصرفکالریتریگلیسیریدلوبیا
-
23.
مجلة:گزارش»مهر 1369 - شماره 1 (1 صفحة - من 37 إلی 37 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربماهیگوشت قرمزبیماریهای قلبیعروقی
-
24.
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»شهریور 1361، سال 22 - شماره 6 (6 صفحة - من 60 إلی 65 )
الکلمات المفتاحية:روغن سویادانهاستعماردانههای روغنیدانه سویاکشاورزیاسیدهای چربمصرف
-
25.
مترجم : شفائی، جمشید ؛
مجلة:هدهد»خرداد 1360، سال سوم - شماره 1 (4 صفحة - من 57 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:صابونخواصاسیدهای چربمحلولقلیا
-
26.
مؤلف : حامدی، منوچهر ؛
مجلة:محیط شناسی»بهار 1359، دوره دهم - شماره 10 ISC (14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:سرطانشیراسیدهای چربگواترمسمومیتمصرفشیمیائیمواد شیمیائیمواد غذائی
-
27.
مجلة:هدهد»شهریور 1358، سال اول - شماره 4 (15 صفحة - من 18 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:مواد قندیبدناسیدهای آمینهپروتئینهااسیدهای چربمصرف
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 5 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)
- ب (1 مقالة)