کلمة المفتاح اکسيداسيون / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة علوم غذایی و تغذیه 4
-
1.
مؤلف : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
2.
مؤلف : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 83 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:پستهاکسیداسیونصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناع
-
3.
مؤلف : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیونبسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنی
-
4.
مؤلف : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحة - من 37 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:دارچینعصارهآنتی اکسیدانچلاته کنندهاکسیداسیون