کلمة المفتاح بتاکاروتن / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : هاشمی، سیدعلی ؛ پژوم شریعتی، فرشید ؛ دلاوری امرئی، حسین ؛ حیدری نسب، امیر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 ، A+ (Azad University (6 صفحة - من 45 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنغلظت نمکدونالیلا سالینامیکروجلبک
-
2.
كاتب مسؤول : بتولی، حسین ؛ مؤلف : کثیری، محمدرضا ؛
مجلة:طب سنتی اسلام و ایران»تابستان 1398، سال دهم - شماره 2 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (14 صفحة - من 195 إلی 208 )
الکلمات المفتاحية:طب سنتیطب نوینزردکهویج ایرانیگزربتا- کاروتن
-
3.
مؤلف : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 ، A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
-
4.
مؤلف : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (13 صفحة - من 63 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
5.
مؤلف : پناهی اراللو، مائده ؛
مجلة:کتاب ماه علوم و فنون»مهر 1391 - شماره 66 (10 صفحة - من 12 إلی 21 )
الکلمات المفتاحية:رنگگیاهکاروتنوئیدهازعفرانزردچوبهبتاکاروتنجذبتولید
-
6.
مؤلف : دریا نوش، فرهاد ؛ صائب، مهدی ؛ شیخانی، هما ؛
مجلة:پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی»بهار و تابستان 1389 - شماره 11 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:تمرینات هوازیسوپراکسیددیسموتازبتاکاروتنتیروکسینگلوتاتیون پراکسیداز
-
7.
مؤلف : اشرفی، منصور ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»شهریور 1381، سال 42 - شماره 6 (5 صفحة - من 70 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:قند خونفشار خونبتاکاروتنپتاسیمفیبربدنبیماریهای قلبیویتامین C
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة طب سنتی اسلام و ایران 1 |
مجلة پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)