کلمة المفتاح ترکیب شیمیایی / (14 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
11.
مؤلف : فراهانی، غزاله ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:بافتترکیب شیمیاییرئولوژیپنیر سفید آب نمکی گلپایگانساختار پنیر
-
12.
مؤلف : امامی، سیدمحمد امین ؛ آریا نسب، سیمین ؛ احمدی، حسین ؛ عسگری چاوردی، علی رضا ؛ فرانجسکو کالیری، پیر ؛
مجلة:مطالعات باستان شناسی»پاییز و زمستان 1393، دوره ششم - شماره 2 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (19 صفحة - من 1 إلی 19 )
الکلمات المفتاحية:آجرتختجمشیدآرکئومتریمینرالوژیترکیب شیمیاییتل آجری
-
13.
كاتب مسؤول : نوغانی، سمیه ؛ مؤلف : شیرانی، فهیمه ؛ کریمنژاد، محمد مهدی ؛
مجلة:مطالعات باستان شناسی»پاییز و زمستان 1396، دوره نهم - شماره 2 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 193 إلی 210 )
الکلمات المفتاحية:باستانسنجیترکیب شیمیاییلعابآنالیزهای غیرمخربمیکروپروب پراش اشعه ایکس
-
14.
مؤلف : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ كاتب مسؤول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورز
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)
- ب (1 مقالة)
- A+ (1 مقالة)