کلمة المفتاح جیوه / (42 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
31.
مؤلف : کوشافر، آزیتا ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:جیوهعضلهارزیابی خطرماهی شانک زرد باله
-
32.
مؤلف : کرامتی، یونس ؛ حسینی، رقیه ؛
مجلة:آینه میراث»پاییز و زمستان 1397 - شماره 63 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (23 صفحة - من 153 إلی 175 )
الکلمات المفتاحية:آتشکآبله فرنگسیفلیسبهاءالدوله حسینی نوربخشعمادالدین شیرازیدرمان با جیوهبیخ چینیبیماریبهاءالدولهپزشکانجیوهفارسیدرمانخلاصة التجارباروپا
-
33.
مؤلف : محمودی، ابوالفضل ؛
مجلة:پژوهشهای فلسفی کلامی»زمستان 1397 - شماره 78 التصنيف الف (Ministry of Science/ISC (19 صفحة - من 112 إلی 130 )
الکلمات المفتاحية:جیوهروحنفسلشیاجینیزمکرمه
-
34.
مؤلف : حسیبی، کیوان ؛ دهقانی قناتغستانی، محسن ؛
مجلة:پژوهش های نوین علوم مهندسی»بهار 1398 - شماره 24(جلد اول) (14 صفحة - من 7 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:جیوهپساباولترافیلتراسیونغشاماتریس مرکبپلی سولفون
-
35.
كاتب مسؤول : آرمان، حسام الدین ؛ مؤلف : کوهستانی، حسین ؛ زارعی، علی ؛
مجلة:مطالعات باستان شناسی»تابستان 1399، دوره یازدهم - شماره 2 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 42 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:کاربردقرون میانیظروف کروی مخروطیکوزه فقاعظروففقاعقارورهجیوه
-
36.
مؤلف : منتظری، سید سعید رضا ؛ پزشکی، وحید ؛
مجلة:معرفت ادیان»تابستان 1399 - شماره 43 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 103 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:معرفتشناسیروحشروتیجیوهآیین جینه
-
37.
مؤلف : سبحانی، آیة الله جعفر ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»دی 1400 - شماره 728 (5 صفحة - من 7 إلی 11 )
-
38.
مؤلف : اسکندری، زهرا ؛
مجلة:معرفت ادیان»بهار 1401 - شماره 50 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 117 إلی 134 )
الکلمات المفتاحية:رویامایابرهمنجهان هستیشنکرهجهانآتمنجیوهراداکریشنانمعنا
-
39.
مؤلف : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ كاتب مسؤول : بریزی، عنایت ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:جیوهآرسنیکICPTotal Diet Studyآنالیز مواد غذایی
-
40.
مؤلف : برک، نیکول ؛ گولس، میچل ؛ ال رأفت، سایروس ؛ موسوی، علی یار ؛ مترجم : رستمی، علی ؛
مجلة:تاریخ اندیش»پاییز و زمستان 1401، سال پنجم - شماره 12 (13 صفحة - من 111 إلی 123 )
الکلمات المفتاحية:حسـن بـن علـیکالوملزهر زدگیکلرید جیوه (I)راز.جیوهزهرمسمومیتروایتکبد
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (8 مقالة)
- ب (6 مقالة)
- الف (1 مقالة)