کلمة المفتاح دستپخت / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ودادهیر، ابوعلی ؛ امیدوار، نسرین ؛ رفیع فر، جلال الدین ؛ جوان محجوب دوست، سارا ؛
مجلة:مطالعات اجتماعی ایران»زمستان 1394، دوره نهم - شماره 4 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (32 صفحة - من 107 إلی 138 )
الکلمات المفتاحية:فرهنگ غذاییمردمشناسی غذا و تغذیهدستپختشیوههای غذایینظام غذایی سنتی و محلی
-
2.
مؤلف : مبرهن، ابوالقاسم ؛
مجلة:کلک»آبان و آذر 1381 - شماره 135 (1 صفحة - من 54 إلی 54 )