کلمة المفتاح غذای حلال / (14 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مرزبند، رحمت اله ؛ معلمی، مصطفی ؛ دارابی نیا، مرتضی ؛
مجلة:اسلام و سلامت»بهار 1394، دوره دوم - شماره 1 (4 صفحة - من 51 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:متون اسلامیغذاایمنی غذاغذای طیبغذای حلالاسلامیسلامتایمنی مواد غذاییمصرفانسان
-
2.
مؤلف : نصر اصفهانی، مائده ؛ كاتب مسؤول : اعرابی، اعظم ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز و زمستان 1397، دوره اول - شماره 1 (13 صفحة - من 18 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:تقطیرالکلکروماتوگرافی گازیغذای حلالاسپکتروفتومتر
-
3.
كاتب مسؤول : حیدری، سید صادق ؛ مؤلف : محمدی، فاطمه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»بهار و تابستان 1398، دوره دوم - شماره 1 (14 صفحة - من 69 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:تعلیم و تربیتگزارههای قرآنیغذای حلالساحتهای تربیتی
-
4.
كاتب مسؤول : طباطبایی، سید محمود ؛ مؤلف : اکرمی، ایوب ؛ عنایتی راد، محمد جواد ؛
مجلة:جستارهای فقهی و اصولی»زمستان 1398، سال پنجم - شماره 17 ، ب (حوزه علمیه (22 صفحة - من 141 إلی 162 )
الکلمات المفتاحية:قاعده فقهیاستهلاکغذای حرامافزودنیهای حرامغذای حلال
-
5.
كاتب مسؤول : نورمحمدی، غلامرضا ؛ مؤلف : عمادی، عباس ؛
مجلة:قرآن و طب»تابستان 1399 - شماره 11 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 60 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:الکلغذای حلالفراوردههای الکلیمقدار مجازمسکر
-
6.
كاتب مسؤول : پیشاهنگ، محسن ؛ مؤلف : پیشاهنگ، مسعود ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
-
7.
كاتب مسؤول : شیرازی، سمیه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (16 صفحة - من 14 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:مدل معادلات ساختاریکنترل کیفیتایمنی غذاغذای حلال
-
8.
مؤلف : اهری، حامد ؛ سهرابی حقدوست، نکیسا ؛ نوروزی، بهاره ؛ عطایی، مریم ؛ كاتب مسؤول : علی انوار، سیدامیر ؛
مجلة:مطالعات قرآنی»زمستان 1399 - شماره 44 ، B (Azad University/ISC (27 صفحة - من 427 إلی 453 )
الکلمات المفتاحية:علوم اجتماعیبازارهای جهانیجسمسلامتیغذای حلالحـلالبـههـااسلامیمواد غذاییحرامیـادین
-
9.
كاتب مسؤول : موسوی ندوشن، فاطمهسادات ؛ مؤلف : کیانی، سمیه ؛ هاشمی، فاطمه ؛
مجلة:معرفت اخلاقی»بهار و تابستان 1400 - شماره 29 ، العلمية - النشرية (حوزه علمیه/ISC (13 صفحة - من 79 إلی 91 )
الکلمات المفتاحية:کودکبارداریغذای حلالشخصیت اخلاقیجنینتغذیهمادرتربیت
-
10.
كاتب مسؤول : شکری، انعام ؛ مؤلف : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحة - من 40 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة پژوهشنامه حلال 8 |
مجلة قرآن و طب 1 |
مجلة جستارهای فقهی و اصولی 1 |
مجلة اسلام و سلامت 1 |
مجلة معرفت اخلاقی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)
- ب (1 مقالة)